AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan üzerine binmek

Kahve falında aslan üzerine binmek

Kahve falında aslan üzerine binmek eve kapanıp, kendine döneceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, ruh sağlığının bozulacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza alamet etmektedir.

Kahve falında aslan üzerine binmek gördüyseniz:

  • İşe yarar çözümler bulmanın çözümün dışında da olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında aslanın sırtına binmek huzurunun bozulacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında aslana binmek yeni bir yol tutulacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında aslan üzerine binmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan üstüne binmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aslanın üstüne binmek ayaklandıracağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan tarafından parçalanmak kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında aslanlarla yürümek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında aslandan kurtulmak renk ve eğlence geleceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir