AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslana yemek vermek

Kahve falında aslana yemek vermek

Kahve falında aslana yemek vermek orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aslana yemek vermek gördüyseniz:

  • Hem fikir olmadığınız bir konuda size yük yüklemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında aslan yemek büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, kulluk derecesinin artmasına delalet etmektedir.

Kahve falında aslan eti yemek gönül kapılarını açacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında aslana yemek vermek rütbe alacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına rivayet eder.

Kahve falında aslan kovaladığını görmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında aslan tarafından kovalandığını görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanlar tarafından kovalanmak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında aslan saldırısından kurtulmak ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koşan aslan görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir