AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanın sırtına binmek

Kahve falında aslanın sırtına binmek

Kahve falında aslanın sırtına binmek maddi ve manevi olarak sevineceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına inanılır.

Kahve falında aslanın sırtına binmek gördüyseniz:

  • Fiziksel, finansal veya duygusal açıdan kaldırılabileceğinden fazla yük yüklenmeniz veya üzerine gidilen konular önemli sorunlar yaratabilir.

Kahve falında aslanın sırtına binmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında aslanın sırtına bindiğini görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslana binmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına delalet eder.

Kahve falında aslanın üstüne binmek daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan üzerine binmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına işarettir.

Kahve falında aslan üstüne binmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin sırtına binmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, bereket ve zenginlik olacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin sırtına binmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, mutlu bir evliliğe delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir