AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan üstüne binmek

Kahve falında aslan üstüne binmek

Kahve falında aslan üstüne binmek hak yolunda bir yaşam süreceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan üstüne binmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında aslanın üstüne binmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan üstüne binmek işlerinin günden güne açılacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında filin üstüne binmek sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında at üstüne binmek hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işarettir.

Kahve falında koç üstüne binmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, işlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsahın üstüne binmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında koçun üstüne binmek imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birinin üstüne binmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir