AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanı öldürmek

Kahve falında aslanı öldürmek

Kahve falında aslanı öldürmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanı öldürmek gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etme eğiliminiz kendi ihtiyaç veya isteklerinizi ihmal etmenize neden oluyor.

Kahve falında öldürülmüş aslan görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanın birini öldürdüğünü görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına rivayet eder.

Kahve falında aslan öldürmek dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına delalettir.

Kahve falında aslanın öldüğünü görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, eşit davranılacağına yorulur.

Kahve falında aslanı öldürmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına işaret eder.

Kahve falında aslan tarafından öldürülmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslan öldürdüğünü görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aslan kafası görmek hak ve din yolunu bırakacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir