AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan ve fil görmek

Kahve falında aslan ve fil görmek

Kahve falında aslan ve fil görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, aile saadetinin artacağına işaret eder.

Kahve falında aslan ve fil gördüyseniz:

  • Gereken bağlantıları kurmalı ya da resmileştirmeli, alım satımları gerçekleştirmeli, anlaşmaları imzalamalı ya da doğru kişiyi bulduysanız kaçırmamalısınız.

Kahve falında aslan ve fil görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine inanılır.

Kahve falında fil ve aslan görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına işaret eder.

Kahve falında fil burnu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında fillerden kaçmak yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında fil dövmesi görmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine delalettir.

Kahve falında fil beslediğini görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, mal sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında fil yavrusunu sevmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fil beslemek oldukça uzun bir yolculuğa, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir