AnaSayfa / Genel / Kahve falında fillerden kaçmak

Kahve falında fillerden kaçmak

Kahve falında fillerden kaçmak ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, zarar göreceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, işlerini boşvereceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fillerden kaçmak gördüyseniz:

  • Stresten uzak durun.

Kahve falında fillerden kaçmak çok sorunlu günler geçireceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında fil boku görmek zamanının boşa gideceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında fil resmi çizmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fille konusmak maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına inanılır.

Kahve falında fil doğurduğunu görmek maddi sorunlarının artacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru fil sevmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına işaret eder.

Kahve falında bir sürü fil görmek kendi işini kuracağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fil ve at görmek dileklerin yerine geleceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir