AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil beslemek

Kahve falında fil beslemek

Kahve falında fil beslemek güzel günlerin sona ereceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine, şansının kötüye gideceğine, umutsuzluk yaşanacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fil beslemek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, hissedeceğiniz ani kıvılcımları aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında fil beslediğini görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evde fil beslemek pişman olacağı şeyler yapacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fil beslemek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına yorulur.

Kahve falında yavru fil beslediğini görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fil yavrusu beslemek kazancının da garanti ve sabit olacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yavru fil beslemek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, kendini bunu başaracağına delalet eder.

Kahve falında evinde fil beslemek yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hasta fil görmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir