AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil yavrusunu sevmek

Kahve falında fil yavrusunu sevmek

Kahve falında fil yavrusunu sevmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, geçim derdinin sona ereceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, başarılı işlere imza atılacağına, yeni bir yol çizileceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında fil yavrusunu sevmek gördüyseniz:

  • Bırakın detaylar kendiliğinden oluşsun.

Kahve falında yavru fil sevmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fil yavrusunu sevmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fil ve yavrusunu görmek falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru fil beslediğini görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına delalettir.

Kahve falında yavru fil beslemek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında fil yavrusu öldürmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına inanılır.

Kahve falında ölü yavru fil görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında yavru filler görmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir