AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil ve aslan görmek

Kahve falında fil ve aslan görmek

Kahve falında fil ve aslan görmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında fil ve aslan gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yavaşlatmak veya engellemek için neler söylediğine çok fazla takılmamalısınız.

Kahve falında aslan ve fil görmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında fil ve aslan görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine işarettir.

Kahve falında fil kesmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına delalettir.

Kahve falında dev fil görmek sağlık sorunlarının artacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inek ve fil görmek kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında yavru fil beslemek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fil ve fil yavrusu görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fil dövmesi görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, bütün sıkıntılardan kurtulmaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir