AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil burnu görmek

Kahve falında fil burnu görmek

Kahve falında fil burnu görmek sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, afiyete ereceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında fil burnu gördüyseniz:

  • Geçerli nedenler kendini gösterene kadar uyumlu davranmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında fil burnu görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fil doğurmak birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında fili öldürmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına yorulur.

Kahve falında beyaz fil görmek sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına yorulur.

Kahve falında fil yavrusu doğurmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Kahve falında küçük fil görmek falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine alamet eder.

Kahve falında porselen fil görmek adının ve şanının yürüyeceğine, dileklerinin kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fil suresini dinlemek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir