AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslanlarla yürümek

Kahve falında aslanlarla yürümek

Kahve falında aslanlarla yürümek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslanlarla yürümek gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ortaklık ya da ilişki olayları farklı şekilde algılamanıza yardım edebilir.

Kahve falında aslanlarla yürümek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına işaret eder.

Kahve falında aslanla yürümek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan kafası görmek aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine inanılır.

Kahve falında aslan çiftleşmesi görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında birçok aslan görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslanlardan kaçmak aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, başarıya giden yolların açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslan saldırmak maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalettir.

Kahve falında yavru aslan görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir