AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan tarafından parçalanmak

Kahve falında aslan tarafından parçalanmak

Kahve falında aslan tarafından parçalanmak iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, kazançların artacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine delalet eder.

Kahve falında aslan tarafından parçalanmak gördüyseniz:

  • Geçmişi unutmanızda fayda var.

Kahve falında aslan tarafından parçalanmak hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek tarafından parçalanmak kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına, aşama göstermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında köpekler tarafından parçalanmak iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında aslan tarafından yenmek kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında aslan tarafından kovalanmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan tarafından sevilmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, işlerinin baltalanacağına yorulur.

Kahve falında aslan tarafından korunmak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine delalettir.

Kahve falında aslan tarafından takip edilmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir