AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslandan kurtulmak

Kahve falında aslandan kurtulmak

Kahve falında aslandan kurtulmak başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, istediği başarıyı göstereceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslandan kurtulmak gördüyseniz:

  • Akla ilk gelen doğru olandır hatırlanmasında fayda var.

Kahve falında aslandan kaçıp kurtulmak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aslandan kurtulmak olumsuz olaylar yaşayacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslan saldırısından kurtulmak faturaların biriktikçe birikeceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında denize düşerken kurtulmak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına işarettir.

Kahve falında dalgali denizden kurtulmak içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kazadan kurtulmak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yüksekten düşmekten son anda kurtulmak uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kapalı yerden kurtulmak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir