AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermi yarası görmek

Kahve falında mermi yarası görmek

Kahve falında mermi yarası görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mermi yarası gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalardan öğreneceğiniz şeyler var.

Kahve falında mermi yarası görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermiyle yaralanmak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şarjöre mermi koymak çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mermi atmak ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermi çekirdeği görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elinde mermi görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mermiden kaçmak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine işarettir.

Kahve falında silahla mermi görmek işlerin bir anda azalacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir