AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermi atmak

Kahve falında mermi atmak

Kahve falında mermi atmak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, sorunların çözüleceğine delalettir.

Kahve falında mermi atmak gördüyseniz:

  • İlerlemek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Kahve falında mermi atmak huzurlu bir hayat süreceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında tabancayla mermi atmak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında top mermisi atmak el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla mermi atmak elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurşun mermi görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermi çıkarmak parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mermi yarası görmek beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında boş mermi görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir