AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermi yutmak

Kahve falında mermi yutmak

Kahve falında mermi yutmak kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, moral bozukluğu yaşanacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında mermi yutmak gördüyseniz:

  • Mütecaviz davranışlarla karşılaşmanız ihtimali var.

Kahve falında mermi yutmak verimliliğinin artacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında silahla mermi görmek hayırlı işler yapacağına, zararlarını telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker ve mermi görmek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, hanesine huzurun dolacağına inanılır.

Kahve falında elinde mermi görmek prestij kazanacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna rivayet eder.

Kahve falında tabancayla mermi atmak kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, ticaretinin gelişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eline mermi almak fal sahibinin muradına ereceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında mermilerden kaçmak kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında mermili silah görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir