AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermi yemek

Kahve falında mermi yemek

Kahve falında mermi yemek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, tüm özlemini gidereceğine, borçlanıp, hasta olacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mermi yemek gördüyseniz:

  • Çok fazla mantıklı olmamasına rağmen, hiç farkında olmadan, eviniz, aileniz ya da gayrimenkulle ilgili konularda fikirlerinizi savunma konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında kafasına mermi yemek çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, mutluluğunun zedeleneceğine yorulur.

Kahve falında mermi yemek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde mermi tutmak aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla mermi görmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mermi atmak başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında tabancayla mermi atmak üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücuttan mermi çıkarmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mermiyle vurulmak işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir