AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermi yediğini görmek

Kahve falında mermi yediğini görmek

Kahve falında mermi yediğini görmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mermi yediğini gördüyseniz:

  • Açık olmayan durumları aydınlatmak için soru sormak gerekebilir.

Kahve falında mermi yediğini görmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, başarı için fırsatların artacağına tabir olunur.

Kahve falında tabancayla mermi atmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş mermi kovan görmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havan mermisi görmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silah mermisi görmek çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silaha mermi koymak elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına yorulur.

Kahve falında havada mermi görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında büyük mermi görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir