AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş mermi kovan görmek

Kahve falında boş mermi kovan görmek

Kahve falında boş mermi kovan görmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, ağız tadının bozulmayacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, başarılı adımlar atacağına, duymadığı sözleri duyacağına inanılır.

Kahve falında boş mermi kovan gördüyseniz:

  • İş alanında konuştuklarınıza dikkat edin.

Kahve falında boş mermi kovan görmek çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boş mermi kovanı görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında mermi kovanı görmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında boş kurşun kovanı görmek daha fazla mal sahibi olacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boş arı kovanı görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına tabir olunur.

Kahve falında boş kovan görmek onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine yorulur.

Kahve falında kovanın içinde süt görmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bal arısı kovanı görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir