AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermi çıkarmak

Kahve falında mermi çıkarmak

Kahve falında mermi çıkarmak mutlu ve huzurlu olunacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, çaresizleşeceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında mermi çıkarmak gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmezseniz ufak bir çatışma olabilir.

Kahve falında vücuttan mermi çıkarmak herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mermi çıkarmak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahtan mermi çıkarmak rızkının ve kazancının bol olacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şarjöre mermi koymak yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, hayırlı haberler duyacağına tabir olunur.

Kahve falında mermiyle vurulmak bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında elinde mermi tutmak meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında dolu mermi görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına işaret eder.

Kahve falında mermilerden kaçmak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir