AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenlerden düşen birini görmek

Kahve falında merdivenlerden düşen birini görmek

Kahve falında merdivenlerden düşen birini görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, önemli yerlere geleceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivenlerden düşen birini gördüyseniz:

  • Metotlarınızla ilgili ihtiyacınız olmayan yorumlar yapılabilir, çok üzerinde durmayın.

Kahve falında merdivenden düşen birini görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının merdivenden düştüğünü görmek iyi halinin kalmayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında merdiven düştüğünü görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenden birinin düştüğünü görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenden düşeni görmek yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenden düşen birini kurtarmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun merdivenden düştüğünü görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir