AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenin en üstünde olmak

Kahve falında merdivenin en üstünde olmak

Kahve falında merdivenin en üstünde olmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenin en üstünde olmak gördüyseniz:

  • Konu bizzat sizi ilgilendiriyor gibi görünüyor.

Kahve falında merdivenin en üstünde görmek daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına yorulur.

Kahve falında merdivenin en üstünde durmak yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine yorulur.

Kahve falında merdivenin en üstünde olmak hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenin en üstüne çıkmak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, gelirinin sürekli olacağına işarettir.

Kahve falında merdivenin en tepesine çıkmak iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına delalettir.

Kahve falında binanın en üstünde olmak gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine inanılır.

Kahve falında geminin en üstünde olmak çok büyük bir rahata ereceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenin üstünde görmek fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir