AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven üstünde olmak

Kahve falında merdiven üstünde olmak

Kahve falında merdiven üstünde olmak hayatına yeni bir yön vereceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, saygınlığa, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven üstünde olmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında merdivenin en üstünde olmak zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine yorulur.

Kahve falında merdivenin üstünde görmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven üstünde durmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına tabir olunur.

Kahve falında merdiven üstünde olmak güzel bir hayat süreceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına inanılır.

Kahve falında merdivenin en üstünde görmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına delalettir.

Kahve falında merdivenin en üstünde durmak maddi imkânlarının artacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında taş merdiven çıkmak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir