AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenin tepesine çıkmak

Kahve falında merdivenin tepesine çıkmak

Kahve falında merdivenin tepesine çıkmak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenin tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Romantizm ilişkileri kuvvetlendirebilir.

Kahve falında merdivenin tepesine çıkmak başarılı adımlar atılacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenin en tepesine çıkmak Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine delalet eder.

Kahve falında merdiven tepesinde olmak sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında merdiven tepesinde durmak alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenin tepesinde olmak aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini merdivenin tepesinde görmek sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, son model arabaya sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında en yüksek tepeye çıkmak parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında koşarak tepeye çıkmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, iş kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir