AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenin başında olmak

Kahve falında merdivenin başında olmak

Kahve falında merdivenin başında olmak kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, dünya malı edineceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenin başında olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etme alanında ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında merdivenin başında oturmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenin başında durmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven başında oturmak kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenin başında olmak bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına delalettir.

Kahve falında merdiven başında olmak uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağlayarak merdiven çıkmak kurulu düzenin yıkılacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı merdiven görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivende koşmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir