Kahve falında kırmızı merdiven görmek

Kahve falında kırmızı merdiven görmek çocuk sahibi olacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, en pahalı evlerde oturacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, çok sevineceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı merdiven gördüyseniz:

  • Zarafetinizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kırmızı merdiven görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında merdiveni kırık görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir merdivenlerden çıkmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenden aşağıya atlamak maddi imkânlarının artacağına, mevki edineceğine delalet eder.

Kahve falında merdivene çıkıp inmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven çıkmakta zorlanmak bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında emekleyerek merdiven çıkmak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivende halı görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir