AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivende koşmak

Kahve falında merdivende koşmak

Kahve falında merdivende koşmak falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında merdivende koşmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda hareketlilik var.

Kahve falında merdivenlerde koşmak zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden koşmak ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, işlerinin bu sayede açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven koşmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenden aşağı koşmak sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivende koşmak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına yorulur.

Kahve falında merdivenlerden koşmak kendisini kazanmaya odaklayacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında tren arkasından koşmak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine tabir olunur.

Kahve falında evde koşmak eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir