AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven başında olmak

Kahve falında merdiven başında olmak

Kahve falında merdiven başında olmak endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven başında olmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almanız size belli bedeller ödetebilir.

Kahve falında merdiven başında oturmak kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında merdivenin başında oturmak hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında merdivenin başında durmak daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında merdiven başında olmak sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenin başında olmak mallarının artacağına, psikolojik olarak toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında tahtadan merdiven görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında yürüyen merdivenden çıkmak kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle merdiven inmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir