AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak merdiven çıkmak

Kahve falında ağlayarak merdiven çıkmak

Kahve falında ağlayarak merdiven çıkmak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, işlerin büyüyeceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında ağlayarak merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler için harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında ağlayarak merdiven çıkmak kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında karanlık merdiven çıkmak üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yürüyen merdiven çıkmak atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, umutların biteceğine delalet eder.

Kahve falında dik bir merdiven çıkmak istediği gibi yaşayacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında merdivenin en üstüne çıkmak kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dik bir merdivenden çıkmak bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlıkta merdiven çıkmak hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir