AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven tepesinde durmak

Kahve falında merdiven tepesinde durmak

Kahve falında merdiven tepesinde durmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, zor bir döneme girileceğine, huzurunu kaybedeceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına işaret eder.

Kahve falında merdiven tepesinde durmak gördüyseniz:

  • Sizi aşağı çeken, ruhen yoran veya engelleyen kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında merdiven tepesinde durmak çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, zenginlik içinde olacağına yorulur.

Kahve falında tepede durmak kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, kazancın arttırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivende durmak huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında merdiven üstünde durmak ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalettir.

Kahve falında merdivenin başında durmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında merdiven altında durmak falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında merdivenin en üstünde durmak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, Allah katında günahlarının affolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenin tepesinde olmak atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, sağlam bir kariyer edineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir