AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivende durmak

Kahve falında merdivende durmak

Kahve falında merdivende durmak doyasıya hasret gidereceğine, ağız tadının bozulmayacağına, tüm parasını kaybedeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında merdivende durmak gördüyseniz:

  • Ani çıkışlar yapmak, ani karar değişiklikleri veya bağlantıları atmak, ipleri kopartmak, ilişkileri bitirmek türünde kopartıcı etkiler ya da beklenmedik durumları tetikleyen etkiler devrede olabilir.

Kahve falında merdiven tepesinde durmak koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında merdivenin başında durmak çocuk sahibi olunacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven üstünde durmak bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, işlerinin günden güne bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenin en üstünde durmak güç ve kudret sahibi olacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiven altında durmak işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında merdivende durmak çok pişmanlık duyacağına, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek balkonda durmak işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına işarettir.

Kahve falında rükuda durmak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir