AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivene su dökmek

Kahve falında merdivene su dökmek

Kahve falında merdivene su dökmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivene su dökmek gördüyseniz:

  • Şimdiden belli hükümlerde bulunmamalısınız.

Kahve falında merdivene su dökmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa su dökmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ufak su dökmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına inanılır.

Kahve falında ateş su dökmek ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, sevinçli haberlerin alınacağına inanılır.

Kahve falında ayaklara su dökmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tuvalete temiz su dökmek aile bireyleri ile tartışacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına inanılır.

Kahve falında birinin üzerine kaynar su dökmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanan birine su dökmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir