AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa su dökmek

Kahve falında toprağa su dökmek

Kahve falında toprağa su dökmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, rahat bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa su dökmek gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında toprağa su dökmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında toprağa süt dökmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine işarettir.

Kahve falında bahçeye toprak dökmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına işaret eder.

Kahve falında mezara toprak dökmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında toprak dökmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin üzerine sıcak su dökmek kazaya ve belaya yakın olacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında yatağa su dökmek şöhret elde edeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında yangına su dökmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir