AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı önüne çiş yapmak

Kahve falında kapı önüne çiş yapmak

Kahve falında kapı önüne çiş yapmak yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, koltuğunun yükseleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalettir.

Kahve falında kapı önüne çiş yapmak gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var.

Kahve falında kapı önüne çiş yapmak yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kapının önüne çiş yapmak maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına delalettir.

Kahve falında kapıya çiş yapmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı önüne tuvaletini yapmak mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında kapı önünde banyo yapmak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, İslami olarak günahlarının artacağına inanılır.

Kahve falında tuvalete çişini yapmak heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde çiş yapmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, güzel günlerin kapıda olacağına işarettir.

Kahve falında merdivene çiş yapmak ruhen güzelleşeceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir