AnaSayfa / Genel / Kahve falında dışarıya çiş yapmak

Kahve falında dışarıya çiş yapmak

Kahve falında dışarıya çiş yapmak beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, güzel günlerin kapıda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dışarıya çiş yapmak gördüyseniz:

  • Bilinçaltındaki yaratıcılığnızı enerjiiye dönüştürememekten kaçının, duygularınızı ifade edin.

Kahve falında dışarı çiş yapmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, esenleyeceğine delalettir.

Kahve falında dışarıya çiş yapmak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dışarı kaka yapmak maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dışarıya tuvaletini yapmak hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dışarıya büyük abdestini yapmak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tuvaletini dışarı yapmak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına delalettir.

Kahve falında dışarıda tuvaletini yapmak rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine delalettir.

Kahve falında dışarı tuvaletini yapmak mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir