AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek

Kahve falında yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek

Kahve falında yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, engellerin aşılacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tuttuğunu gördüyseniz:

  • Üzerlerine gitmeniz durumunda mücadle etmeniz gerekebilir.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tutmak büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldız kayarken dilek dilemek haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında yıldız kayarken dua etmek bir sıkıntıya girmeye, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulur.

Kahve falında yıldızları kayarken görmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine işarettir.

Kahve falında yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına işaret eder.

Kahve falında yolda kayarak gitmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir