AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivende sıkışmak

Kahve falında merdivende sıkışmak

Kahve falında merdivende sıkışmak kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivende sıkışmak gördüyseniz:

  • Problem dengeyi kurmakta zorlanmanız olabilir.

Kahve falında merdivene sıkışmak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivende sıkışmak dinine bağlı kalacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdeste sıkışmak mutsuz ve moralsiz olacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eli sıkıca tutmak ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında başbakan el sıkışmak tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elini sıkıştırmak ona kol kanat gereceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kapıya sıkışmak sakin ve huzurlu günler geçireceğine, ileriye gideceğine yorulur.

Kahve falında asansör sıkışmak işlerin sarpa saracağına, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir