AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansör sıkışmak

Kahve falında asansör sıkışmak

Kahve falında asansör sıkışmak pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, anne babanın birbirine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında asansör sıkışmak gördüyseniz:

  • Finansal, hukuki veya resmi kurumlarla ilgili işlerinizde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında asansörde sıkışıp kalmak amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asansör kapısına sıkışmak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asansör sıkışmak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında asansöre sıkıştığını görmek yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörde sıkıştığını görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörde sıkışmak emrinde insan çalıştıracağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında asansöre sıkışmak özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuru sıkı tabanca görmek hayal ettiği şeylere kavuşacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir