AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivende cıkmak

Kahve falında merdivende cıkmak

Kahve falında merdivende cıkmak iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivende cıkmak gördüyseniz:

  • Sizden beklenenin üzerinde gayret göstermeniz durumunda takdir görebilir veya insanların ilgisini çekebilirsiniz.

Kahve falında merdivende cıkmak sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında demir merdivenden cıkmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, dileklerin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivenden cıkamamak gitmediği yerlere gideceğine, yeni yollara girileceğine alamet eder.

Kahve falında evin üstüne cıkmak bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yangın cıkmak canın derdine düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına işaret eder.

Kahve falında tırnak cıkması görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı cıkarmak sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında dağa cıktığını görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir