AnaSayfa / Genel / Kahve falında yangın cıkmak

Kahve falında yangın cıkmak

Kahve falında yangın cıkmak böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, sorunlarının yakında biteceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına yorulur.

Kahve falında yangın cıkmak gördüyseniz:

  • Evdeki sorunların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında evde yangın cıktıgını görmek sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yangın cıkmak toplum içindeki saygınlığının artacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde yangın cıkmak ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına yorulur.

Kahve falında evin catısına cıkmak makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine işarettir.

Kahve falında evin üstüne cıkmak şeref ve rütbeye, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına yorulur.

Kahve falında merdivenden cıkamamak kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sakalı cıkmak yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, onlar tarafından yüceltileceğine yorulur.

Kahve falında merdivende cıkmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir