AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakkabıyı cıkarmak

Kahve falında ayakkabıyı cıkarmak

Kahve falında ayakkabıyı cıkarmak yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabıyı cıkarmak gördüyseniz:

  • Planlardaki bir değişiklik kaçırmak istemeyeceğiniz bir maceranın önünü açabilir.

Kahve falında ayakkabıyı cıkarmak bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzük cıkarıp takmak hayatı ile bazı kararlar vereceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine işaret eder.

Kahve falında tırnak cıkması görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, başarının ve mutluluğun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında astral seyahate cıkmak saygınlığının da artacağına, hayatını ailesine adayacağına işaret eder.

Kahve falında evde yangın cıkmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivende cıkmak ticaret ehli kimse olacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet eder.

Kahve falında bir kızla cıkmak birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulur.

Kahve falında dağın zirvesine cıkmak hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir