AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak cıkması görmek

Kahve falında tırnak cıkması görmek

Kahve falında tırnak cıkması görmek uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında tırnak cıkması gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda veya kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında tırnak cıkması görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin üstüne cıkmak onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına işaret eder.

Kahve falında çukurdan cıkmak yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında denizden cıkamamak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yangın cıkmak bolluk ve bereket içinde geçeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında evden cıkamamak kazancın yarı yarıya artacağına, yaşamını kolaylaştıracağına inanılır.

Kahve falında evde yangın cıktıgını görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda yara cıktıgını görmek konfor içinde yaşayacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir