AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağa cıktığını görmek

Kahve falında dağa cıktığını görmek

Kahve falında dağa cıktığını görmek daha iyi yerlere geleceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında dağa cıktığını gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler masraflarınızdaki ani artışı gösteriyorlar.

Kahve falında dağın tepesine cıkmak ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında dağın zirvesine cıkmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağa cıktığını görmek uzun uzun dalıp gideceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında sakalı cıkmak kötü günler yaşayacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin damına cıkmak hem çok mutlu olacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavdan cıkmak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında evin catısına cıkmak tövbelerin kabul olacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında demir merdivenden cıkmak dertlerinin çarelerine kavuşacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir