AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin üstüne cıkmak

Kahve falında evin üstüne cıkmak

Kahve falında evin üstüne cıkmak kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında evin üstüne cıkmak gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız şeyler söylemeden veya yapmadan önce söylenenlere kulak vermelisiniz.

Kahve falında evin üstüne cıkmak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında binanın üstüne cıkmak suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında evin catısına cıkmak özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında evin damına cıkmak çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında eve cıkmak müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Kahve falında tırnak cıkması görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda yara cıktıgını görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, yüzlerin asılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzük cıkarıp takmak yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir