AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden cıkamamak

Kahve falında merdivenden cıkamamak

Kahve falında merdivenden cıkamamak çok üst mevkilere geleceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenden cıkamamak gördüyseniz:

  • Ne kadar isterseniz isteyin tepkilerinizi kontrol altına alamayabilirsiniz.

Kahve falında merdivende cıkmak kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden cıkamamak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, yoğun duygular yaşayacağına delalettir.

Kahve falında demir merdivenden cıkmak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine rivayet eder.

Kahve falında evde yangın cıkmak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin catısına cıkmak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işarettir.

Kahve falında kapıdan cıkmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, zahmete ve derde düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde sivilce cıkmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında ayakkabıyı cıkarmak ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir