AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdiven süpürdüğünü görmek

Kahve falında merdiven süpürdüğünü görmek

Kahve falında merdiven süpürdüğünü görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Belki midenizle ilgili bazı sorunlar karşınıza çıkabilir.

Kahve falında merdiven süpürmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdiven süpürdüğünü görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenleri süpürmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında sarı yaprak süpürmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırık cam süpürmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine işarettir.

Kahve falında kirli su süpürmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinç süpürmek kurtuluşa ereceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında apartmanı süpürmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, çok rahat edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir