AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli su süpürmek

Kahve falında kirli su süpürmek

Kahve falında kirli su süpürmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, güçten düşeceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine yorulur.

Kahve falında kirli su süpürmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından hoş ortamlar yaratılabilir.

Kahve falında kirli su süpürmek iç açıcı sözlere, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kirli suyu süpürmek çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına işarettir.

Kahve falında kirli halı süpürmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kirli yeri süpürmek ön plana çıkacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında su süpürmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına yorulur.

Kahve falında yağmur suyu süpürmek dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurlu su süpürmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında çamurlu suyu süpürmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir