AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık cam süpürmek

Kahve falında kırık cam süpürmek

Kahve falında kırık cam süpürmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kırık cam süpürmek gördüyseniz:

  • Maddi olarak hoşunuza giden bir öneri alabilirsiniz.

Kahve falında cam kırığını süpürmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırığı süpürmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam kırıklarını süpürmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırık süpürmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları süpürmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına delalettir.

Kahve falında kırık cam süpürmek mesleğinde çok başarılı olacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından cam kırıkları çıkarmak hayatının daha kolay olacağına, isteklerinize kavuşacağınıza işaret eder.

Kahve falında cam kırığına basmak malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir