AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinç süpürmek

Kahve falında pirinç süpürmek

Kahve falında pirinç süpürmek sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında pirinç süpürmek gördüyseniz:

  • Değişik düşünceleriniz var.

Kahve falında pirinç süpürmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında balkon süpürmek sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cadde süpürmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine işaret eder.

Kahve falında cami süpürmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silip süpürmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur suyu süpürmek yıpranacağına, strese gireceğine, aileden ayrı kalınacağına delalettir.

Kahve falında cami süpürdüğünü görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında yerden toz süpürmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir